Anook CléonneAnook CléonneAnook Cléonne

Anook Cléonne studeerde cum laude af aan de Gerrit Rietveld Academie. Via de Universiteit voor Art&Design in Helsinki, waarna ze haar weg vervolgde op de Rijksakademie in Amsterdam.

Haar werkwijze richt zich op verwondering, ontroering en fascinatie voor het leven om haar heen. Hier ontstaat een wisselingwerking de zijn weg vind naar tekeningen en beelden.  Verbeeldingskracht en creativiteit zijn haar voornaamste gereedschappen, die ze ook steeds vaker buiten haar atelier bij bedrijven gebruikt.  Ano0k gebruikt kunst en creativiteit in als middel. Iets moois aan de muur is niet mijn doel. Verbreding, verdieping, communicatie, concentratie, spel, verwondering en verbazing omzetten in concrete acties wél!

De afgelopen twee jaar heeft ze gewerkt aan een van haar grootste projecten: Het Blauwe Uur. Meer informatie vind je op www.hetblauweuur.nu en op www.anookcleonne.nl.
Rondom Het Blauwe Uur verzorgt Anook inspiratiesessies voor managementteams en directieteams, o.a. voor de wethouders van de Gemeente Almere en Future Female Leaders.
En we organiseren met haar geweldige Beeld Boost Sessies voor teams, o.a. voor KPMG, &Samhoud en Heineken.