Gehring & KetelaarsGehring & KetelaarsGehring & Ketelaars

Gehring & Ketelaars maakt persoonlijk, sober en ongepolijst theater. Ze laat zich inspireren door authentieke actuele verhalen uit de samenleving, die ze vertaalt naar een poëtische tekst en samen met een regisseur verbeeldt in een strakke, krachtige vorm. De actrices schakelen in hun voorstellingen tussen verschillende personages en zichzelf.

Het gezelschap won de afgelopen jaren meerdere prijzen en toerde langs verschillende internationale festivals. In Edinburgh zag programmeur Shelley Hastings Kelder | bye bye world en nodigde G&K uit in het Battersea Arts Centre in Londen. Dit werd hun vaste buitenlandse maak- en speelplek.

Naast voorstellingen speelden Anne Gehring en Vera Ketelaars de hoofdrol in de film “Een dag in het jaar” en maakten ze verschillende mini-performances.

We werkten intensief en met ontzettend veel plezier met Anne en Vera voor De Haagse Hogeschool en daagden managementteam én het College van Bestuur uit om in ‘mini-performances’ hun mening te geven over de nieuwe visie.

Lees meer over deze bijzondere case.

www.gehringenketelaars.nl