ANDERS!ANDERS!ANDERS!

Stel, u bent met uw organisatie bezig met een thema als vertrouwen of integriteit of met een vraagstuk over meer maatschappelijke betrokkenheid of diversiteit, of u bent op zoek naar een creatievere werkwijze. Dan kunt u natuurlijk een adviesbureau inhuren of een intern congres of symposium organiseren. Maar de oplossingen die dan naar voren komen, blijven in de meeste gevallen binnen de gebaande paden. En dat is vaak meer van hetzelfde.

Tijd voor de frisse blik van Anders!

Met Anders! haalt u een of meerdere kunstenaars in huis. Buitenstaanders die origineel, creatief en een tikkeltje dwars zijn. Die met een frisse blik naar uw organisatie kijken. Die de thema’s die spelen net even anders benaderen. En die u en uw medewerkers uitdagen om ook op een andere manier naar uw organisatie te kijken. Waardoor er oplossingen ontstaan die via de gebaande paden nooit zouden worden gevonden.

Zo werkt Anders! 
Wij selecteren voor u één of meerdere kunstenaars van wie het werk goed aansluit op het vraagstuk waarop de kunstenaar zich moet storten. Na een kennismakingsgesprek verplaatst de kunstenaar zijn of haar atelier naar uw organisatie. Als een soort basiskamp,  van waaruit hij/zij gedurende een periode artistieke interventies uitvoert. Interventies die het vraagstuk op een verrassende manier voor het voetlicht brengen, de discussie aanwakkert en de organisatie in beweging brengt.

Meer weten? Neem contact met ons op.