• KEY-NOTE SPEAKERS | Art Partner
  • 1 september 2016
  • Dit Doen We
KEY-NOTE SPEAKERS | Art PartnerKEY-NOTE SPEAKERS | Art PartnerKEY-NOTE SPEAKERS | Art Partner

Sandra Boer en Robert Tordoir: gepassioneerde sprekers met unieke verhalen.

Over hoe het ook anders kan, over onverwachte invalshoeken, nieuwe kansen en de bijzondere interventies die ontstaan als kunstenaars een organisatie binnen stappen. Lezingen van 20 minuten tot anderhalf uur. Voor commissarissen, werknemers, klanten of studenten. Natuurlijk kunnen we ook een van onze kunstenaars meenemen als gastspreker.

Interesse? Neem dan contact met ons op.

Sandra Boer, 06 55196542
sandra@art-partner.nl

Robert Tordoir, 06 48409132
robert@art-partner.nl

Referenties

“Mensen die dingen in beweging willen krijgen, raad ik aan om Art Partner voor een lezing uit te nodigen. Ik zou bijna zeggen letterlijke beweging want op energetisch niveau gebeurde er iets bijzonders met de toehoorders. Iedereen was in dat moment. Met aandacht.  Iedereen! Met genoeg gespreksstof daarna. Dit is kunst 2.0.”
Annelies Velders, Marketing Queens

“Onlangs zijn Sandra Boer en kunstenaar Lina Issa bij ons 5 jarig bestaan van Marketing Queens geweest om ons en onze relaties te inspireren op het thema ‘plezier in samenwerken’. Sandra Boer van Art Partner heeft prachtige voorbeelden laten zien hoe kunstenaars het bedrijfsleven creatief verbinden om prachtige projecten te realiseren. Lina Issa als kunstenaar zelf heeft ons allen beroerd met haar ultieme doelgroepervaringen, waarin zij letterlijk de plaats inneemt van iemand anders.  We kregen van vele relaties terug dat die avond een daverend succes is geweest mede dankzij deze fantastische sprekers. En het mooiste compliment van deze avond is dat een commercieel directeur van een zeer bekende verzekeringsmaatschappij aan Lina Issa vroeg om 1 dag zijn plaats in te nemen met haar kijk op deze ‘switch’. Plezier in samenwerken is echt die avond tot leven gekomen, mede dankzij jullie.  Dank jullie wel Sandra en Lina.”
Shira Winterkamp, Marketing Queens

“Er zaten begin januari een paar honderd Tilburgse ondernemers bijeen om het glas te heffen op het nieuwe jaar. Keynote speaker Sandra Boer van Art Partner begon over kunst. Kunst? Ik was meteen geraakt door het verhaal dat er in Nederland honderdduizend kunstenaars werken en dat we in onze bedrijven met deze hoogopgeleide creatieve andersdenkenden niets doen. Hun voorbeelden waren zo aansprekend en zo anders dan alles wat ik eerder gezien heb, dat ik ze meteen heb gebeld. Wij gaan met onze bedrijf Bierens verhuizen. Hoe kunnen we er voor zorgen dat die verhuizing soepel verloopt? We werken nu met vijf kunstenaars van Art Partner die een fantastisch conceptplan hebben neergelegd voor de inrichting van het nieuwe kantoor en de nieuwe fabriek. Ze hebben de beleving van Bierens 100% begrepen. En in het proces spelen ze een enorm belangrijke rol in het meenemen van de medewerkers in de veranderingen die komen gaan. Wat zij doen, gaat veel verder dan wat bijv. interieurarchitecten doen en overstijgt al onze verwachtingen.”
Henk Meijer, directeur Bierens

“I found Sandra Boer’s presentation very interesting. Recent art with business seems more and more essential for bringing companies together in a sense. They help with diversity and making connections. Most of the projects she talked about helped with connections in a big sense. Whether it was between clientele and business or even between co-workers, art played a big part in strengthening these companies.

I really enjoyed when she was talking about the bankers and how they always know the answers but in this case, they didn’t. That in itself seemed like art, and it strengthened the bond since the bankers actually left their comfort zone. It just opened my eyes also to how broad art is in the business world. It doesn’t just have to be drawing, but words and any idea you can use.”
Taya Poplin-Redhouse, student Webster University


Robert en Sandra spraken o.a. bij:

Total Identity, Zapposium 2015
Irun Open Innovation, Bilbao region is.m. Conexiones Improbables [keynote speaker: +/- 100 ondernemers, Spanje]
When Arts meet Business Conference in Brussel [keynote speaker + artistieke interventie: +/- 120 gasten uit heel Europa]
Ondernemersvereniging Amstelveen
BZW Bort [keynote speaker nieuwjaarsbijeenkomst ondernemersvereniging: +/- 450 gasten]
Centrum voor Beeldende Kunst Utrecht, CBKU [+/- 70 gasten uit bedrijfsleven en culturele sector]
Gemeente Almere [Midwinterbijeenkomst key note speaker: +/- 100 managers van de gemeente]
Grit Project, Amsterdam Centre for Entrepreneurship, ACE [lezing: +/- 35 studenten en coaches]
De Haagsche Hogeschool [seminar t.b.v. intreerede Dr. Jacco van Uden]
Hogeschool Rotterdam i.s.m. Hidden Values [gastdocent: +/- 20 studenten]
HKU [gastdocent: +/- 25 studenten]
IT Innovation Day 2014 [breakout]
Marketing Queens [relatie event: +/- 60 gasten]
Mixed Zones [lezing: +/- 70 gasten uit culturele sector en bedrijfsleven]
Nederlands Centrum voor Directeuren, NCD [lezing + discussie: +/- 20 commissarissen]
PKF Wallast, accountants en belastingadviseurs [lezing + creatual: +/- 35 gasten]
Rotary Amsterdam Zuid [lezing: +/- 25 leden]
Slinger Utrecht [panellid: +/- 25 gasten uit bedrijfsleven en culturele sector]
TANS te gast bij Van Doorne [lezing: +/- 80 leden van Tans]
Webster University [gastdocent: +/- 25 studenten]
Woudkapel, vrijzinnige geloofsgemeenschap Bilthoven [lezing: +/- 100 gasten]