• Return-To-Sender: een bijzonder spiegelbeeld
  • 6 oktober 2013
  • Agenda
Return-To-Sender: een bijzonder spiegelbeeldReturn-To-Sender: een bijzonder spiegelbeeldReturn-To-Sender: een bijzonder spiegelbeeld

Het was weer een indringende dag met kunstenaar Annemiek Vera. Mooie groep!

Tussen de duizenden beelden die je iedere dag ziet, zijn er altijd een paar die eruit springen. Die opvallen. Triggeren. Bij de dagvullende training Return-To-Sender leer je op een andere manier naar die beelden kijken. Bijvoorbeeld door ze te rangschikken of door de feedback van andere deelnemers. Met als gevolg dat je ontdekt dat de beelden niet zomaar beelden zijn, maar dat ze haarscherp laten zien hoe jij naar de wereld kijkt, hoe je in het leven staat en dus eigenlijk precies vertellen wie jij bent.

De training is ontwikkeld en wordt gegeven door kunstenaar Annemiek Vera. Zij ontwikkelde de methodiek zeven jaar geleden voor de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht (HKU). Ook Sioo en &Samhoud Persoonlijke Visie weten haar te vinden.

Voor wie?
Voor ondernemers, coaches, trainers, verandermanagers, HR-managers, adviseur, ambtenaren, etc. Kortom, voor nieuwsgierige mensen die willen weten wat de beelden die ze uitzoeken over zichzelf zeggen, op zoek zijn naar een bijzondere training en andere inspirerende deelnemers.

Wanneer de volgende?
Dat weten we nu nog niet. Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar robert@art-partner.nl en dan houden we je op de hoogte.

Lees hier meer over Return-To-Sender