“Ik vertrouw erop, dat op het moment dat iedereen op stoom komt, iedereen zijn rol neemt. We hebben alles nodig. Daar zeg ik ‘ja’ tegen, tegen die overvloed, maar het stapsgewijs daarnaartoe werken vind ik wel spannend. Mijn hart zegt ‘ja’, mijn verstand zegt zelfs ‘ja’ en ja, het wordt struikelen om daar te komen.” Sandra Boer, founding partner

Interview Sandra Boer voor JA van Anook Cleonne

Als je JA kunt zeggen terwijl alles stopt, dicht gaat, ingeperkt wordt, dan heb je lef en overtuiging nodig om toch te beginnen aan iets. Zeker als het iets groots, nieuws en onbekend is. Anook Cléonne, kunstenaar uit het Art Partner netwerk, durfde het aan.

Om de moed erin te houden maakte Anook Cléonne in de lockdown elk dag een werk dat zij via social media verkocht en waar ze een gedicht bij uitzocht. Ze noemde ze ‘troostwerken’. Ze kreeg zulke mooie reacties dat ze besloot kopers te interviewen. Het resultaat is een geweldig mooi vormgegeven JA boek met werk van Anook, gedichten en gesprekken over JA durven zeggen.

Dit boek is een prachtig cadeau. Voor jezelf, voor iemand anders of als relatiegeschenk. Dus wij kunnen niet anders dan zeggen: BESTEL! En wel op de site van Anook: www.anookcleonne.nl 

Wil jij met je team ook JA zeggen tijdens een interactieve lezing/workshop? En inspiratie halen uit de ervaringen van Anook? Bel of mail mij!
sandra@art-partner.nl of 0655196542