“….hoeveel je kunt zien als je een stapje achteruit doet en alleen maar heel goed kijkt. Mensen zeggen zo veel zonder dat ze het doorhebben. Door ergens langer te zijn en te observeren vergeten ze op zeker moment dat je er bent: en dan begint het feest. Subtiele veranderingen in lichaamstaal, gezichtsuitdrukking, positie. Groepjes die zich vormen en de kar trekken of zich juist afzonderen. Ingehouden uitbundigheid of zichtbare verveling.

Het moment dat iets doodslaat, of als juist de energie vrijkomt… Door de tijd en ruimte te nemen om alleen maar heel goed te kijken naar wat er om me heen gebeurt is inspiratie nooit ver te zoeken.”

Kyra Sacks en Machteld Aardse werkten voor het eerst samen in een opdracht voor de Gemeente Almere. Dit heeft geleid tot hun bedrijf www.debeeldvormers.nl. Heel bijzonder om te zien hoe uit een opdracht een nieuw creatief bedrijf kan ontstaan waar wij weer nauw mee samenwerken.

Met Kyra werkten we o.a. samen met: Gemeente Almere, KPMG, De Haagse Hogeschool, Inholland, Bartiméus, EIFFEL, Horizon College en VUmc.