Studio Wessels Boer animeert de openbare ruimte met objecten of ingrepen die je thuis doen voelen, je verbinden met je omgeving en je verwonderen. Het werk wordt vaak geïntegreerd in de bestaande architectuur of infrastructuur van een plek en creëert een overgang tussen de openbare en private sfeer.

“Wat mij het meest verbaasd heeft tijdens de opdracht(en) die ik met Art Partner deed was de openheid en het enthousiasme van betrokkenen. De oorspronkelijke opdracht vroeg om een werk aan de gevel; maar ik bedacht een groot permanent kleed op straat in de Henrick de Keijserstraat in Amsterdam. http://www.studiowesselsboer.nl/work/streetcarpet

Zowel de opdrachtgever (Stadgenoot) en het stadsdeel durfden dit aan en gingen ervoor. Niemand zag teveel beren op de weg. De vergunningen waren geen probleem en met minimale middelen was het resultaat een heuse metamorfose. De uitvoerders vonden het zelf erg leuk om eens wat anders dan een fietspad te spuiten. De reacties van de bewoners waren heel ontroerend. Kortom een super samenwerking.”

Met Marjet werkten we o.a. samen met: Stadgenoot