“Vanuit een verhaal of behoefte kijk ik naar een omgeving of ruimte en pas deze hierop aan. Dat kan door het creëren van een zitobject en soms door het brengen of weghalen van licht of geluid.

In mijn werk zoek ik altijd naar heldere oplossingen voor een vraagstuk en naar de slimste manier om complexe vragen en of verhalen begrijpelijk te maken. Ik geef altijd de voorkeur aan objecten en omgevingen met een onmiskenbare identiteit.

Door Art Partner kan ik mij focussen op wat belangrijk is. De vragen en opdrachtgevers komen vaker uit een hoek die voor mij minder toegankelijke is. De Art Partners zien vaker mogelijkheden die ikzelf niet zie. Soms zetten ze me in terwijl ik zelf nog niet 100% overtuigd ben of ik iets positiefs kan bijdragen aan het project maar ze krijgen altijd gelijk aan het einde van het project. Door hun enthousiaste en open houding en hun wijze het experiment te omarmen, ontstaan er vernieuwende en verrassende uitkomsten.”

Studio Rogier Martens werd opgericht in 2006 en is gespecialiseerd in product en tentoonstellingsontwerp en werkt altijd in een gevarieerd team van specialisten.

Met Rogier werkten we o.a. samen met KPMG, Bierens en Unilever.