“Ik help mensen zichzelf  zichtbaar te maken aan de ander door het vertellen van hun persoonlijke verhaal. Voor ik met Art Partner samenwerkte had ik geen goed beeld van de meerwaarde die ik als toneelschrijver/regisseur voor organisaties kon hebben.

Wat mij het meest verbaasd heeft, is dat wat ik vanuit het theater als vanzelfsprekend zag, voor veel (mensen in) organisaties helemaal niet zo vanzelfsprekend bleek te zijn. De metafoor van het theater hielp hen om anders naar processen te kijken. Bijvoorbeeld hoe een regisseur zijn spelers ensemble vormt en meeneemt in zijn visie. Het belang van repeteren voor een presentatie, over welke tools je beschikt om impact te maken. Dat voorbereiding alles is. Over ieder detail wordt in het theater nagedacht, niets gebeurt zonder reden.

Daarnaast verbaasde ik mij over hoe weinig collega’s van elkaar weten. Hoe kan het dat er geen ongemotiveerde acteurs bestaan, terwijl veel van hen onderbetaald krijgen en nooit klagen over overuren? Of het nu de Triodosbank is of de KPMG, de Haagse Hogeschool of de gemeente Almere, Eiffel of Heineken steeds weer zie ik de wens en het verlangen elkaar te ontmoeten op persoonlijke verhalen.”

Met Andreas werkten we o.a. met: KPMG, De Haagse Hogeschool, Heineken, EIFFEL, Ymere, Bierens, Gemeente Almere, Inholland en de Marketing Queens.