Door Art Partner heb ik me in fascinerende werkomgevingen mogen onderdompelen waar ik anders als regisseur nooit terecht gekomen zou zijn. De wederzijdse inspiratie die het opleverde door op plekken als KPMG maar ook Bartiméus aan de slag te gaan heb ik als heel waardevol ervaren.

Het mooie aan werken met Art Partner is dat je als buitenstaander een organisatie binnenkomt, maar dat er ruim genoeg de tijd genomen wordt voor research, waardoor je je frisse blik als nieuwkomer behoudt, maar je wel tot de essentie van de organisatie komt. Ik verbaas me elke keer weer over hoe goed dit werkt en dat ik aan het eind van zo’n samenwerking echt het gevoel heb iets wezenlijks geleerd en bijgedragen te hebben.

Ik zoek bij het verhaal wat ik wil vertellen altijd naar het best passende medium. De ene keer is dat een film, dan weer een tv-programma, een hoorspel, theaterstuk of zelfs een online interdisciplinair platform. Het verhaal is altijd leidend. Mijn kracht zit er in om op integere maar ook humoristische wijze dingen die gevoelig liggen te onderzoeken en aan te kaarten.

Met Eefje werkten we o.a. samen met: Bartiméus en KPMG.

www.eefjesuijkerbuijk.com
https://zwelgplek.op.vpro.nl (Online platform VPRO)
Instagram:
@sugarsnaps_official/ 
@fotoclubdesvaderlands