Over ons

Art Partner, sinds 2008

 

De kracht van creativiteit is onbegrensd. Het prikkelt en inspireert. Het zet verandering in gang en zorgt voor groei, verrassing en verwarring. Het toont nieuwe inzichten.

Onze partners zijn leiders die een ander perspectief zoeken voor organisatorische en maatschappelijke vraagstukken. Die geloven dat verbeeldingskracht, creativiteit en the artist mindset gebruikt kunnen worden als katalysator voor verandering.

Wij willen zoveel mogelijk bedrijven en organisaties toegang geven tot de kracht van creativiteit. Dit doen wij door kunstenaars aan deze organisaties en vraagstukken te koppelen. Want kunstenaars zijn levende creativiteitsbommen. Ze kijken anders, denken anders, stellen vragen die niemand durft te stellen, dagen uit, prikkelen en trekken mensen uit hun comfort zone. Daardoor kunnen ze als geen ander de vraagstukken waar we mee worstelen, aanpakken en in beweging krijgen. Ieder vraagstuk.

Van een nieuwe visie naar het hart van medewerkers brengen tot het bespreekbaar maken van gevoelige onderwerpen. En van het aanwakkeren van innovatie tot het geven van een impactvolle presentatie. Verschillende vraagstukken die een ding gemeen hebben: het draait altijd om de verandering van de mindset binnen de organisatie of het vraagstuk. Of beter gezegd: om deze mindset mensgerichter te maken. Om medewerkers de ruimte te geven om te zijn wie ze zijn. Hen moed te geven om zichzelf te laten zien, zich bloot te geven en kwetsbaar op te stellen. Dat is soms moeilijk en confronterend. Maar, zo leert de ervaring, de beloning is groot. Want deze andere mindset heeft een positief effect op alle betrokkenen en daarmee ook op het bedrijf of de organisatie.

Ons doel is om zoveel mogelijk organisaties kennis te laten maken met de kracht van creativiteit en de andere, meer mensgerichte mindset. Want daar ligt onze toegevoegde waarde. Al sinds 2008.